Daca nu faci alegeri, le va face altcineva, altundeva, in locul tau. Pentru a face alegerile cele mai eficiente, pentru prosperitate trebuie sa te inarmezi cu cea mai eficienta arma: cunoasterea!

Cunoasterea se raspandeste ca un virus. Odata ce cunoasterea iese la lumina ea nu mai poate fi oprita!

Noi credem in talentul vostru si aducem experienta si autenticitatea noastra ca atuuri pentru o relatie de durata, pentru cunoastere!

Viteza cu care ideile noi castiga teren este in continua crestere, inclusiv sau mai ales in lumea rapida a afacerilor de azi. In ultimii ani afluxul ideilor a devenit ca un torent. Ideile circula mai departe si mai rapid ca niciodata. Noi va oferim idei, teorii si informatie pentru dezvoltarea business-urilor voastre si dezvoltarea voastra personala:

TRAINING

Ideile nu cresc in vid. Ele sunt impartasite si dezvoltate, imprumutate si uneori furate. Ce cautam fiecare dintre noi cand urmam un program de training?

Sa gasim in training confirmarea lucrurilor pe care le facem bine. Training-ul sa ne ofere momente de reflectie, de intelegere dar si provocarile noilor drumuri de urmat de acum incolo.

Sa ne intalnim in sala de training cu persoane interesante cu care sa tinem legatura. Sa purtam discutii relevante despre subiecte care ne preocupa. Training-ul sa va aduca prilejul de a va imbogati profesional si personal.

CULTURA ORGANIZATIONALA

Cultura Organizationala sau „Cum merg lucrurile pe la noi”

Echipa de management a unei companii este cea care o sustine atat in vremuri de dezvoltare, cat si in vremuri de criza. Daca doriti ca organizatia dumneavoastra sa depaseasca perioadele critice fara pierderi majore, concentrati-va atentia asupra managerilor, asigurandu-va ca au dorinta de a performa, ca dispun de informatii si competente personale din toate domeniile necesare unui bun leadership – psihologia motivatiei, inteligenta emotionala, capacitatea de influentare, orientarea spre rezultate si cunostintele tehnice necesare.

Organizatiile sunt facute pentru a genera profit. Impactul pe care il are o companie asupra clientilor sai depinde de performantele pe care le atinge si performantele depind de doua variabile:
– organizarea interna (regulile si procedurile interne impuse angajatilor) si
– cultura organizationala (cat de mult cred angajatii in aceste reguli).

De aceea persoanele care se afla la conducerea unei companii si care au ca obiectiv principal realizarea de profit, sunt direct interesate ca „lucrurile sa mearga” in organizatia pe care o conduc. Iar lucrurile „merg” doar atunci cand structurile organizatiei (procesele interne, fluxul de informatii si documente, regulile de lucru, atributiile si responsabilitatile angajatilor descrise in fisele de post ) corespund cu ceea ce gandesc si cum percep angajatii ca „merg lucrurile” in compania pentru care lucreaza.

Noi va oferim posibilitatea de a alinia aceste doua dimensiuni in organizatia dumneavoastra, optimizam procesele de lucru si fluxul informational iar apoi adaptam cultura organizationala, pentru atingerea obiectivelor personale si ale companiei.

CONSULTANTA

In ziua de azi, drumul catre performanta nu se face doar cu ajutorul unei idei sau a unei strategii grozave, ci si cu ajutorul proceselor pe care aceasta le presupune.

Consultanta ofera ocazia de a va proiecta afacerea in legatura directa cu actualitatea economica si competitionala. Interventiile de consultanta va aduc incredere la nivel individual, claritate la nivel de procese si bunastare la nivel de afacere. Cei care au beneficiat de consultanta au descoperit cum aceleasi resurse pot produce rezultate superioare si au atras succesul de partea lor.

Organizarea este arta de a realiza lucruri neobisnuite cu oameni obisnuiti. Astazi, inovatia organizationala inseamna crearea de conditii care sa permita un flux constant de creativitate.

Prin consultanta sunt fie rezolvate aspecte particulare, fie consolidate intregi constructii ale afacerii. Metodele de lucru din consultanta releva punctele cheie pe care se sprijina deciziile, fluxul informatiilor si alocarea resurselor si creaza toate conditiile necesare unui flux permanent de creativitate si inovatie!