“Toti suntem, potential, liberi sa stim, sa mergem, sa facem si sa fim oricine vrem sa fim!” – Jonas Ridderstrale, Kjell Nordstrom

MISIUNEA VERTICAL 4 CONSULTING

Orientam companiile si insotim oamenii pe caile particulare ale succesului

VIZIUNEA VERTICAL 4 CONSULTING

Lideri educati si principii coerente pentru o afacere de succes si o societate sanatoasa

VALORILE VERTICAL 4 CONSULTING

Integritate

Echilibru

Contributie

Vertical 4 Consulting este compania de servicii integrate care se implica responsabil, in detaliu si cu devotament in imbunatatirea organizarii, sistemului de invatare, structurii si culturii companiei-client, contribuind in mod concret la formularea si aplicarea solutiilor necesare pentru dezvoltarea sanatoasa si continua a business-ului acesteia.

Vertical 4 Consulting propune un stil de lucru orientat pe nevoile clientilor, construind impreuna cu acestia solutii noi si creative pentru imbunatatirea performantelor. Rezultatele sunt imediate, experienta consultantilor garantand succesul proiectelor.

Ne propunem sa oferim valoare adaugata afacerilor clientilor nostri prin servicii de consultanta, training si coaching. Ce castigati alaturi de noi:
• atingerea obiectivelor pe care vi le-ati propus
• un plus de profesionalism pentru afacerea dumneavoastra
• cresterea calitatii serviciilor oferite
• cresterea nivelului de dezvoltare personala a angajatilor
• control si flexibilitate care asigura un management dinamic necesar pentru a avea succes in afaceri

Clientii Vertical 4 Consulting activeaza cu success in domeniile IT si telecom, distributie, servicii financiare si comunicare.

Printre partenerii Vertical 4 Consulting se numara urmatoarele companii:

Fujitsu Siemens Romania, Tichet Plus Services, Eurolines Romania SA, Emag – Dante International, Sigma Services & Consulting, Veracomp Europe, Atlas – divizia Sharp, Re:ply, FNGCIMM, Piraeus Leasing, End Soft Design, Data Management Events, GSR Accounting Expertise

“Consultantii traiesc cu probleme. Pentru asta sunt platiti.” – Tom Peters